Veelgestelde vragen

Hieronder hebben wij wat handige "vragen en antwoorden" voor u samengesteld. Mocht u nog andere vragen hebben, dan kunt u deze natuurlijk altijd via het contactformulier of telefonisch aan ons stellen.

Algemeen & Website

Waarom moet ik inloggen om de prijzen te zien op de website?

Vanwege gewijzigde regelgeving van Herbalife worden vanaf 19 mei 2009 de prijzen niet meer op de website weergegeven. Door het aanvragen van een klanten account kunt u van alle voordelen en mogelijkheden van de site gebruik maken.

Kan ik zonder inloggen ook een prijslijst toegestuurd krijgen?

Ja, u kunt via het contactformulier een prijslijst aanvragen.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Binnen 24 uur zal uw bestelling door ons worden aangeboden aan de koerier. Uw bestelling is doorgaans binnen twee werkdagen afgeleverd. Uitzonderingen zijn de levertijden rond feestdagen. Dan moet u rekenen op langere levertijden.

Ik wil graag begeleiding en/ of wil graag meer informatie over de producten, is dat mogelijk?

Uiteraard is dat mogelijk. Vul vrijblijvend het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met u. Voor snelle vragen kunt u ook gewoon bellen met Fit and Wellness 4 You.NL op nummer 06-15478258.

Is begeleiding verplicht of kan ik de producten ook zelfstandig gebruiken?

Begeleiding is zeker niet verplicht. Indien er vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ik weet niet welke producten ik moet bestellen, kan ik geholpen worden?

Uiteraard kunnen wij u adviseren. Stel uw vraag vrijblijvend via het contactformulier of via 06-15478258.

Ik wil jullie website liken op Facebook, mag dat?

Ja graag! Bent u tevreden over onze service en/of onze producten, dan waarderen wij het heel erg als u onze website liked op Facebook. Alvast bedankt! Dat kan via deze link: https://www.facebook.com/Fit-and-Wellness-4-You-347372411958299/

Ik krijg geen bevestiging van mijn bestelling, hoort dat zo te gaan?

Nee, indien u een bestelling plaatst bij Fit and Wellness 4 You.nl krijgt u altijd direct een bestelbevestiging. In sommige (online) mailprogramma's worden mails van Fit and Wellness 4 You.nl ten onrechte als SPAM gezien. Dus, indien u geen bevestiging krijgt, controleer dan alstublieft eerst uw SPAM Map.

Herbalife

Is Herbalife een proteïnedieet (eiwit-dieet)?

Nee, Herbalife is geen proteïnedieet. Bij proteïne-diëten eet je voornamelijk eenzijdig eiwitten en je mijdt bepaalde voedingsstoffen zoals koolhydraten. Een Herbalife voedingsprogramma voor afslanken bestaat uit volledig uitgebalanceerde voeding waar dus alle essentiële voedingsstoffen in zitten die ons lichaam nodig heeft. Naast de hoogwaardige eiwitten bevatten de voedingsshakes ook vitaminen en mineralen, sporenelementen, koolhydraten (suikers) en zelfs goede vetten. Doordat de gezonde en natuurlijke voeding van Herbalife zo evenwichtig is, zal je geen tekorten krijgen en is het ook veilig om het langdurig te blijven eten! Een proteïne dieet kan of mag je slechts een bepaalde tijd volgen.

Hoeveel calorieën zitten er in een shake?

Minder dan 220 calorieën! Steeds meer voedingskundigen staan achter deze manier van eten omdat een shake jou zonder kopzorgen of calorieën tellen een volledige maaltijd geeft. Zonder dat je iets tekort komt. Enkel de voedingsstoffen die we echt nodig hebben, zitten in de shake. Verzadigde vetten of te veel snelle suikers die we al teveel binnen krijgen via traditionele gerechten worden op deze manier gemeden.

30 dagen, niet tevreden geld retour garantie?

Voor alle producten geldt onder bepaalde voorwaarden de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Indien u van deze garantie gebruik wenst te maken dient u binnen 30 dagen na ontvangstdatum van de producten zelf en voor eigen rekening zorg te dragen voor de retournering van de gekochte producten. Vooraf dient u contact met ons op te nemen. Wij sturen u dan een formulier op, deze dient u volledig in te vullen en samen met de producten terug te sturen. De Herbalife producten die u vergoed wilt zien moet u ook terugsturen anders kunnen wij deze niet vergoeden. Uw aankoopbedrag minus alle kosten die wij als bedrijf hebben gemaakt, zal binnen 7 dagen na ontvangst en controle van de geretourneerde producten op uw bankrekening worden bijgeschreven.

Herbalife Product Disclaimer

Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagement-programma van Herbalife waaronder onder andere evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust. Individuele resultaten kunnen variëren.

SKIN - Huidverzorging door Jacquie Carter van Herbalife

Hoe weet ik of mijn huid normaal tot droog is?

Een normale tot vette huid ziet er vaak glimmend uit, vooral op de T-zone (neus, kin, voorhoofd). Deze gebieden hebben meer talgklieren dan de andere delen van het gezicht en zijn daarom wat vetter, ook ontstaan er vaker puistjes. Poriën kunnen beter zichtbaar zijn, vlekken ook duidelijker en het gezicht kan gevoelig zijn voor intensieve cleansers en uitdrogende alcohol. Heb je een normale tot vette huid? Gebruik dan Herbalife SKIN Egaliserende Citrus Cleanser voor uw dagelijkse verzorging.

Hoe weet ik of mijn huid normaal tot vet is?

Een normale tot vette huid ziet er vaak glimmend uit, vooral op de T-zone (neus, kin, voorhoofd). Deze gebieden hebben meer talgklieren dan de andere delen van het gezicht en zijn daarom wat vetter, ook ontstaan er vaker puistjes. Poriën kunnen beter zichtbaar zijn, vlekken ook duidelijker en het gezicht kan gevoelig zijn voor intensieve cleansers en uitdrogende alcohol. Heb je een normale tot vette huid? Gebruik dan Herbalife SKIN Egaliserende Citrus Cleanser voor uw dagelijkse verzorging.

Is een moisturiser wel nodig als je een vette huid hebt?

In één woord: ja! Om te zorgen dat uw huid het best tot zijn recht komt, heeft het een goed functionerende moisturiser nodig. Zelfs de meest vette huid kan een lage vochtwaarde hebben. Wat uw huidtype ook is, vocht inbrengen is een essentiële stap in de huidverzorging en zou elke ochtend en elke avond voor het slapengaan uitgevoerd moeten worden. De Herbalife SKIN lijn bevat een Egaliserende Citrus Cleanser welke speciaal ontwikkeld is voor de normale tot vette huid. Deze dient u voorafgaand aan de moisturiser te gebruiken.

Wanneer breng ik het Serum aan? Is het beter om dit voor- of na de dag- en nachtverzorging te gebruiken?

Een Serum wordt altijd gebruikt VOOR de moisturisers. Serums zijn vaak wat lichter van textuur en consistentie. Ze zijn geformuleerd om meer ingrediënten dieper in de huid te brengen dan de meeste moisturisers kunnen. Dat is waarom het zo belangrijk is om eerst het serum aan te brengen, gevolgd door uw dag- of nachtcrème. Denk eraan dat u voor maximale resultaten altijd uw huid reinigt en een toner gebruikt voordat u het serum aanbrengt.

Waarom is het gebruik van een nachtcrème belangrijk?

Huidcellen vervangen zichzelf sneller dan andere cellen in het lichaam. De piekuren voor de reproductie van cellen zijn wanneer u slaap. Het vindt plaats wanneer uw lichaam de schade herstelt die het gedurende de dag heeft opgelopen. Omdat op dit tijdstip ook nieuwe cellen worden aangemaakt, is het van groot belang dat u een nachtcrème gebruikt die verrijkt is met vitaminen en voedingsstoffen, om zo de cel vernieuwing te optimaliseren. Onze Herbalife SKIN lijn bevat een antioxidant-rijke Nachtcrème voor alle huidtypen die de eerste tekenen van veroudering helpt tegengaan.

Kan ik tegelijkertijd de Ooggel en de Oogcrème gebruiken?

Elk product is ontwikkeld voor een specifieke functie. De Ooggel helpt de huid rondom de ogen te verstevigen terwijl de Oogcrème voor de nodige hydratatie zorgt en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels helpt verminderen. Voor maximale resultaten is het het beste om u te houden aan een dag- en nachtritueel waarbij de Ooggel in de ochtend wordt gebruikt en Oogcrème ‘s nachts. Als u echter toch beiden wilt gebruiken, breng dan eerst de Ooggel aan, wacht even tot het droogt en breng daar de Oogcrème overheen aan.

Wat is het verschil tussen Ooggel en Oogcrème?

Een ooggel wordt meestal gedurende de dag gebruikt om de huid onder de ogen te verfrissen. Ze hebben een verkoelend effect waardoor de delicate huid verfrist. De Herbalife SKIN Verstevigende Ooggel helpt de huid te verstevigen. Een oogcrème kan gedurende de dag of nacht worden gebruikt, maar wordt meestal ‘s avonds gebruikt voor het slapengaan. Het heeft een rijkere textuur dan een ooggel. Oogcrèmes zorgen voor extra hydratatie en vitaminen. Probeer Herbalife SKIN Verstevigende Ooggel en Hydraterende Oogcrème voor verbluffende resultaten.

Waarom moet ik scrubben?

Iedereen verliest van zichzelf dode huidcellen (exfoliëren). We verliezen zelfs ongeveer een miljoen huidcellen per minuut. Het gebruik van een scrub helpt dit proces te voorspoedige. Tieners vernieuwen hun complete huid ongeveer elke 14 dagen. Wanneer we 40 zijn, gaat de snelheid omlaag naar 30-40 dagen, wat resulteert in een droge, askleurige of vlekkerige huid. Een goede scrub vermindert de tijd dat de cellen op de huid zitten. De scrub bolletjes verwijderen de droge, dode huidcellen en halen de nieuwe huid naar voren waardoor we een gezondere uitstraling hebben. Herbalife SKIN Exfoliërende Berry Scrub bevat bosbessenzaadjes en jojoba bolletjes om de huid glad en stralend te maken. Na het scrubben de huid altijd weer van een dag- of nachtcrème voorzien.

Waarom moet ik een masker gebruiken?

Een masker biedt een intensieve reiniging, toning en hydratatie in één. Het biedt hydratatie of absorbeert vet/talg van de huid, helpt de zichtbaarheid van poriën te verminderen, verwijdert onzuiverheden en toont de huid. Het resultaat is een zachte, gladde complexie met een verbeterde textuur. Het is slim om na je masker altijd een moisturiser of nachtcrème te gebruiken om een goede hydratatiebalans te behouden.

Hoelang moet ik het Herbalife SKIN Zuiverend Kleimasker Munt ophouden voor maximale resultaten?

Voor het beste resultaat kunt u het Herbalife SKIN Zuiverend Kleimasker Munt minimaal 5 minuten en maximaal 10 minuten op laten zitten. Meng je deze met de nachtcrème mag hij 15 min. Blijven zitten. Met lauw/ warm water verwijderen.

Als ik besluit om de Scrub en het Masker op dezelfde dag te gebruiken, welke moet dan eerst?

Ik zou adviseren de huid eerst te srubben.. Door eerst te scrubben brengt u het masker aan op een frisse, schone huid. Hierdoor kan het masker zijn werk optimaal doen zonder dat het gehinderd wordt door dode huidcellen.