Home
 Nieuws
 
 Online bestellen
 Proefpakket
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Tussendoortjes
 Supplementen
 
 Aankomen
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 Maaltijdplan
 Uw BMI bepalen
 Recepten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Thuiswerken
 Generation H
 Over Herbalife
 
 Privacy
 Disclaimer
VOEDING VOOR EEN GROTERE WEERSTAND

 

Het is van levensbelang dat u uw immuunsysteem gezond houdt. Daardoor kunt u voorkomen dat u een kou oploopt of door griepvirussen wordt overvallen.
Deze producten zullen uw immuunsysteem versterken, zodat u zich gelukkig en gezond voelt.

• RoseOx
• NRG
• Schizandra Plus
• QuickSpark

Bestellen

RoseOx™ helpt de lichaamscellen beschermen en versterkt de positieve uitwerking van andere antioxidanten door het immuunsysteem te stimuleren. De unieke formule zet andere
antioxidanten, waaronder vitamine F, aan tot nieuwe activiteit. RoseOx™ is dan ook een supplement met een langdurige werking.

  Bestellen

Schizandra Plus. De schizandraplant bevordert het vermogen van het lichaam om zuurstof te gebruiken. De antioxiderende ingrediënten dragen bij aan een vermindering van de hersteltijd na een sportprestatie en een bestrijding van aan sportgerelateerde vrije radicalen. Elke sportliefhebber heeft behoefte aan deze formule!

Meer informatie >>>>>

Bestellen

NRG tabletten. Ze geven u de kracht van één van ‘s werelds meest energiegevende kruiden. U kunt ermee tot betere prestaties komen en u in de loop van de dag lekker energiek en fit
voelen. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl.

Bestellen

QuickSpark. Herbalife Quickspark levert co-enzym 1, die de ATP Energie productie op cellulair niveau stimuleert. Hoe meer de cellen van een co-enzym beschikbaar is, hoe meer ATP-energie wordt geproduceerd. Co-enzym 1 is nodig om de cellen energie te leveren zodat het lichaam kan functioneren. Het zijn kleine tabletjes, die je onder je tong legt en laat oplossen. Het effect is na 10-30 minuten merkbaar en houdt ongeveer 4 tot 5 uur aan.

 

© Copyright 2011 Fit and Wellness 4 You  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.