Home
 Nieuws
 
 Online bestellen
 Proefpakket
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Tussendoortjes
 Supplementen
 
 Aankomen
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 Maaltijdplan
 Uw BMI bepalen
 Recepten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Thuiswerken
 Generation H
 Over Herbalife
 
 Privacy
 Disclaimer
GEZONDE TUSSENDOORTJES

 

Gezond eten wil niet zeggen dat u niets meer mag!
Er zijn heel lekkere en voedzame dranken, soepen en andere tussendoortjes. Eiwitrijke producten

die ontworpen zijn om u tussen de maaltijden door optimale voeding te geven. Gezond snoepen doet u met een Herbalife prote´ne reep of een kopje proteine tomatensoep.

 

Lekkere hapjes zonder schuldgevoel!

 

PROTE¤NE REPEN

Gek op chocola? Laat die traditionele calorierijke chocoladereep in de kast liggen. Kijk eens naar de heerlijke tussendoortjes die Herbalife u biedt!


In plaats van naar een gewone reep chocola te grijpen, gunt u zichzelf een prote´nereep. Iedere heerlijk stevige reep zit boordevol voedingsstoffen en is bedekt met een verrukkelijk laagje chocola. Dus fijn om iets zoets te proeven en te weten dat u tussen de maaltijden door toch die belangrijke dosis soja-eiwit consumeert. Ideaal voor een actieve levensstijl en gewichtsbeheersing.
Drie verrukkelijke smaken: Vanille-amandel, Chocolade-pinda en Citroen-citrus.

Bestellen

GOURMET TOMATENSOEP ( tussendoortje)

Gourmet Tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŰn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŰrs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel prote´ne als in gewone tomatensoep en is rijk aan prote´ne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.

Bestellen

Tussendoortjes

Tussendoortjes eten hoeft geen slechte gewoonte te zijn. Het is niet ongewoon om trek te krijgen tussen de maaltijden, zeker als er veel tijd tussen zit. Zorg dat u gezonde tussendoortjes bij de hand heeft en combineer prote´ne met wat koolhydraten om u een voldaan gevoel te geven. Een prote´nerijke drank, een stukje magere kaas, een stuk fruit, bakje yoghurt met wat volkoren crackers zullen voldoen.

 

ę Copyright 2011 Fit and Wellness 4 You  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.