Home
 Nieuws
 
 Online bestellen
 Proefpakket
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Tussendoortjes
 Supplementen
 
 Aankomen
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 Maaltijdplan
 Uw BMI bepalen
 Recepten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Thuiswerken
 Generation H
 Over Herbalife
 
 Privacy
 Disclaimer
SKIN ACTIVATOR HUIDVERZORGING

Skin Activator™ is in meerdere opzichten een ingenieuze huidverzorgingslijn. De Skin Activator™ technologie heeft een zachte aanpak met betrekking tot huidvernieuwing en is samengesteld met het geavanceerde collageenopbouwende glucosamine complex. Dit intelligente complex stimuleert de verjonging van de huid door het verhogen van de natuurlijke collageenproductie. Ook helpt het bij het hydrateren, verzorgen, verstevigen en beschermen van de huid. Fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid en uitstraling kunnen zichtbaar verbeteren in al een paar weken.

Sommige gedeeltes van de huid hebben extra aandacht nodig, omdat de huid verschilt in textuur, dikte en kwetsbaarheid. De Skin Activator™ productlijn richt zich op deze kwetsbare gebieden door u vijf tijdvertragende producten aan te bieden waar u uit kunt kiezen.

Elk product is ontworpen voor een specifiek gedeelte van de huid en actief waar het het meest nodig is.

Dag Lotion SPF 15

Bestellen

Een lichte, snel absorberende vochtinbrengende crème die de huid hydrateert, voedt en beschermt. Heeft de voordelen van SPF 15 bescherming. Breng iedere dag op de huid van het gezicht aan.

Oogcrème

Bestellen

Deze lichtgewicht crème bevat komkommerextract om de huid te helpen verzachten. De huid wordt gehydrateerd en gevoed terwijl het een jeugdige ogende “lift” krijgt. Breng ’s morgens en s’ avonds onder en rond de ogen aan.

Crème voor Nek en Decolleté

Bestellen

Gebruik deze niet-vette, hydraterende en vitaliserende crème om fijne lijntjes en rimpels, die kunnen verschijnen op de delicate, dunnere huid van de nek en decolleté, te helpen verminderen. Breng ’s morgens en ’s avonds op nek en decolleté aan.

Voedende Nachtcrème

Bestellen

Een weldadige, rijke nachtcrème die helpt bij de vernieuwing van de huid terwijl u slaapt. De celvernieuwing is dan het meest actief. Bij regelmatig gebruik kan het de helderheid en de uitstraling zichtbaar verbeteren en het helpt bij de versteviging van de huid. Breng elke nacht op het gezicht aan.

Lipverfijner SPF 15

Bestellen

Deze heerlijke verzachtende lippencrème bevat SPF 15 bescherming en heeft een subtiel vleugje pepermunt dat uw lippen hydrateert en beschermt. Helpt fijne lijntjes rond de mond te verminderen en laat ze er gladder en voller uitzien. Gebruik wanneer u maar wilt!

Herbalife's huidverzorgingsproducten:
   
Nourifusion ( Gezichtsverzorging )
Radiant C ( Gezicht en lichaamsverzorging )
Parfum ( Geuren voor man en vrouw )
   

 

© Copyright 2011 Fit and Wellness 4 You  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.