Home
 Nieuws
 
 Online bestellen
 Proefpakket
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Tussendoortjes
 Supplementen
 
 Aankomen
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 Maaltijdplan
 Uw BMI bepalen
 Recepten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Thuiswerken
 Generation H
 Over Herbalife
 
 Privacy
 Disclaimer
NIEUWS
 
Wij introduceren ::
 
HERBALIFE24 sportvoeding voor de 24 uur sporter

NU TE KOOP 5 NIEUWE SPORTPRODUCTEN: HERBALIFE24 >>>

 
HERBALIFE EN VITESSE
 
8 september 2011. Voetbalclub Vitesse en sportvoedingspecialist Herbalife hebben een supplierovereenkomst voor drie seizoenen gesloten. Herbalife, wereldwijd bekend van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport, fitness en verzorging, gaat de spelers van Vitesse bijstaan met voedingsadvies en Herbalife sportvoedingsproducten. Dit om de sportprestaties verder te optimaliseren. De samenwerking past uitstekend bij de ambities van Vitesse. Vandaag vond de officiŽle ondertekening van het contract plaats in GelreDome, de thuisbasis van Vitesse.

Stephen van der Ven, Senior Director Herbalife, is verheugd met de samenwerking: “In het eerste gesprek met de directie van Vitesse zijn wij onder de indruk geraakt van de ambities van Vitesse. Ook Herbalife is een ambitieus bedrijf, dus de klik was er direct. Wij willen Vitesse graag ondersteunen hun ambities waar te maken door onze Herbalife voeding, coaching en verzorging beschikbaar te stellen en op die manier de Vitesse spelers maximaal te ondersteunen in hun topprestaties.”

Volgens Paul van der Kraan, algemeen directeur Vitesse, is Herbalife een geweldige partner om de sportieve doelstellingen van de club kracht bij te zetten: “Herbalife is een prachtig merk met een internationale uitstraling en een belangrijke positie binnen de sport- en voetbalwereld. In samenspraak met onze technische en medische staf hebben zijn de producten van Herbalife getest en op basis daarvan geven we ze een belangrijke plek in de voedingsschema’s van onze selectie. Met deze driejarige samenwerking spreekt Herbalife haar vertrouwen uit in Vitesse.”

Gepersonaliseerd voedingsplan
Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor alle spelers van Vitesse een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt eraan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel volhouden.

Over Herbalife
Herbalife is een van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan twee miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.

 
ALOE DRANK MANGO
Bestellen
Herbal AloŽ Drank is nu verkrijgbaar in de smaak mango en wordt gemaakt van het aloŽ verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloŽ vera sap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft. Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt,kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal AloŽ Drank in de smaakmango is ideaal om op een evenwichtige manier een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen.
 
QUICKSPARK NATUURLIJKE ENERGIE
Bestellen
QuickSpark. Herbalife Quickspark levert co-enzym 1, die de ATP Energie productie op cellulair niveau stimuleert. Hoe meer de cellen van een co-enzym beschikbaar is, hoe meer ATP-energie wordt geproduceerd. Co-enzym 1 is nodig om de cellen energie te leveren zodat het lichaam kan functioneren. Het zijn kleine tabletjes, die je onder je tong legt en laat oplossen. Het effect is na 10-30 minuten merkbaar en houdt ongeveer 4 tot 5 uur aan.
 
AJAX EN HERBALIFE
 
In juni 2011 hebben Ajax en sportvoedingsspecialist Herbalife een Suppliersovereenkomst gesloten. Deze gaat in op 1 juli 2011 en loopt tot en met 30 juni 2014. De samenwerking met Ajax ligt in het verlengde van de samenwerking tussen Herbalife en FC Barcelona en met sterspeler Lionel Messi in het bijzonder. Door het beschikbaar stellen van Herbalife voeding slaan topclubs en Herbalife de handen ineen om spelers maximaal te ondersteunen in hun topprestaties. En er is goed nieuws voor amateursporters. Deze voeding is ook beschikbaar op lokaal niveau!

Prestaties lokale clubs verbeteren?
Sportverenigingen hebben ťťn ding gemeen. Ze streven er allemaal naar hun sporters te ondersteunen in het neerzetten van de beste prestaties. De rol van goede voeding op deze sportprestaties wordt nog wel eens onderschat. De juiste voeding is cruciaal om te kunnen presteren. Sportvoedingsproducten en supplementen, zoals proteÔnepoeder en -repen, isotonische dranken en maaltijdvervangende shakes, worden dan ook steeds populairder.

Herbalife biedt een breed voedingsprogramma voor sporters. Niet alleen de spelers van Ajax, maar ook lokale sporters kunnen voedingsadvies krijgen op landskampioenniveau. In Limburg is Herbalife coach Fit and Wellness 4 You beschikbaar voor dit sportvoedingsadvies op maat. Doelstelling is om te helpen de prestaties van amateurvoetballers, atleten, hardlopers, zwemmers en iedere andere sporter die fanatiek met zijn of haar sport bezig is naar een hoger niveau te tillen.
 

 

 

 

© Copyright 2011 Fit and Wellness 4 You  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.