Home
 Nieuws
 
 Online bestellen
 Proefpakket
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Tussendoortjes
 Supplementen
 
 Aankomen
 Sportvoeding
 Herbalife24 sport
 Maaltijdplan
 Uw BMI bepalen
 Recepten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Thuiswerken
 Generation H
 Over Herbalife
 
 Privacy
 Disclaimer
GENERATION H

 

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Heb je dat zelf in de hand? Heb je het gevoel dat je toekomst onzeker is? Ben je 18-30 jaar? 

Doe dan mee! Start je eigen bedrijf vanuit huis!

Wat is er leuker dan je eigen tijd indelen, je eigen business opbouwen en van het leven te genieten!

Tegenwoordig raken jonge mensen steeds moeilijker aan een job. Zelfs al heb je een diploma, dan nog is het geen sinecure om een baan te vinden in de richting van wat je hebt gestudeerd. Bedrijven vragen ervaring, maar geven je de kans niet om die op te doen.

Generation - H is een groep jonge enthousiaste mensen tussen de 18 en 30 jaar die binnen de organisatie Herbalife International eigenhandig een nieuw concept in de markt zetten dat het mogelijk maakt om vanuit huis een eigen bedrijf op te bouwen. Herbalife is de wereldwijde marktleider op het gebied van voeding, gezondheid en verzorging.

Ben je klaar om je toekomst in te vullen naar wat je wilt? Dan is het voor je misschien wel interessant om onafhankelijk Herbalife-distributeur te worden.
Deze beslissing kan je leven veranderen! Laat je dromen uitkomen !

Ben jij er klaar voor? Wij wel! Wij zijn dynamische en succesvolle ondernemers, die wegens enorme groeimogelijkheden op zoek zijn naar jong en ondernemend talent. Wij zullen je introduceren en begeleiden in een branche die de komende jaren, naar verwachting, een explosieve groei doormaakt. Wij bieden je dus geen baan, maar een serieuze mogelijkheid om fulltime of parttime voor jezelf te beginnen.

Je hebt nu de kans om het heft in eigen handen te nemen en jouw toekomst zelf te bepalen. Zin om met een stel vrienden te bouwen aan je eigen financiŽle zekerheid, ja zelfs onafhankelijkheid, in een industrie die momenteel een enorme bloei kent? Dan moet je bij ons zijn.

Herbalife International is een toonaangevend Netwerk Marketing bedrijf opgericht in 1980 en goedgekeurd in 77 landen in 2011.

Iedere distributeur start door een International Business Pack (IBP) aan te schaffen, waarmee je internationaal zaken kunt doen. Dit IBP bevat voedingsproducten die je zelf gaat gebruiken.

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

E-mail info@fitandwellness4you.nl of bel nu voor geheel vrijblijvende informatie

 

 

 

© Copyright 2011 Fit and Wellness 4 You  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.